witam-mampytanie-czy ktos znalazl sposob (o ile istnieje) na odtwarzanie muzy z USB poprzez przechodzenie miedzy folderami - jak ma to miejsce np. z CD?
czy niestety wszystko leci "ciurkiem" z pendrive'a ?
dzieki!
Printable View
witam-mampytanie-czy ktos znalazl sposob (o ile istnieje) na odtwarzanie muzy z USB poprzez przechodzenie miedzy folderami - jak ma to miejsce np. z CD?
czy niestety wszystko leci "ciurkiem" z pendrive'a ?
dzieki!
Jeżeli masz foldery i pliki muzyczne na penie to powinno wszystko odtwarzać. a co do ciurkowego odtwarzania można zrobić odtwarzanie losowe ;)
Przez TomToma można bezproblemowo wybierać foldery. Z interfejsu B&M nie korzystałem w ogóle.
dzieki za odp.
Chodzilo mi o wybieranie bez TomToma, z poziomu kierownicy lub panelu radia, ale tam nie przeskakuje po folderach, tak wiec zostaje tylko TomTom widze...
pzdr :)
A nie działa góra/dół prawą gałką od radia ? Przy spięciu z Ipodem na gałce prawo/lewo jest przeskok miedzy sciezkam, a gora/dól miedzy wykonawcami - dla muzy z USB naturalne jest, ze gora/dol powinno byc skakanie po folderach.
U mnie w menu navi da sie wybrac czy czytac utworami czy folderami. Dodatkowo na pendrivie trzeba poukladac ze : wchodzisz i od razu masz foldery z utworami, a nie folder w folderze bo sie pogubi.
P.S przestawiam pomiedzy jednym a drugim za pomoca strzalek (gora dol)
ja mam foldery a w kazdym od razu pliki. bez navi samym panelem radia nie da sie przeskoczyc miedzy folderami- wogole nie lapie strzalek gora-dol.. tak wiec zostaje pewnie tylko navi, ale z tym nie jezdze na codzien, wiec kicha generalnie....
U mnie jest wpięta na stałe... Przydaje się w korkach.
nie boisz sie, ze jakis palant ci wybije szybe i sie polasi?
Jak parkuję, to wrzucam pod fotel albo w kieszeń drzwi. Uchwyt zostawiam na miejscu. Generalnie rzadko w mieście na ulicy parkuję.