Zastanawiam się nad wymianą ( 147 po lifcie ) na tą gałkę ale brak mi pewności czy zapnę mieszek na tym obwodzie :P
Mierzył może ktoś lub ma ktoś tą gałkę u siebie ?
Printable View
Zastanawiam się nad wymianą ( 147 po lifcie ) na tą gałkę ale brak mi pewności czy zapnę mieszek na tym obwodzie :P
Mierzył może ktoś lub ma ktoś tą gałkę u siebie ?
Powinno być ok ---> http://www.halfords.com/wcsstore/lib...ob-fitting.pdf
Napewno zapniesz mieszek.. bo miałem momo u siebie.. a wszystkie mają tą samą średnice tego pierścienia przykręcanego.. tyle że prawdopodobnie będzie Ci się ześlizgiwać ;) u mnie tak bywało.. ale cóż coś za coś.. żeby się nie ześlizgiwało trzeba by kupić specjalny pierścień z katalogu momo który się przypina do mieszka i dopiero przykręca na gałkę zamiast tego co jest w zestawie z gałką.. ale nigdy jakoś nie zebrałem się do zakupu tego pierścienia..
Tylko wiesz dwa razy się zastanów ;) bo trzeba spiłować te wypustki więc już oryginalnej gałki nie założysz potem..
Gałka oryginał idzie do śmietnika :p nowa kosztuje 200 zł to bez sensu bo jakościowo cienizna straszna jeśli 4 lata wytrzymała i wygląda tak że skóra się przetarła na górze a farba zlazła z tego srebrnego to wydaje mi się że momo ma lepsze właściwości wytrzymałościowe a mam kierownicę taką do kompa od nich :)
Czy macie jakąś firmę z tzw. „głową” gdzie można zamówić gałkę + pierścień tak aby dobrali to z „głową” ?