Kto posiada w swoim TSie lecho mini sec? Był bym wdzięczny za mapę lpg
Printable View
Kto posiada w swoim TSie lecho mini sec? Był bym wdzięczny za mapę lpg
mapę to wypadało by robić pod konkretne auto
każdy samochód ma inne parametry
ja o tym wiem. chcial bym poprost uzobaczyc jak zachwoywac sie bedzie po wgraniu. nie posadam kabla z ktorego mogl bym zrobic kalibracje zbierajac mape pb potem lpg i wprawadzic korekte. posiadam kabelek usb przez ktorego moge zrobic jedynie autoadaptacje na postoju.
Możesz kupić ich (tzn. Lecho) interfejs podciśnienia i dzięki niemu poprawnie wyregulować instalację. USB już masz, więc tylko potrzebny będzie Ci interfejs podciśnienia. Jeżeli jesteś z Białegostoku to pofatyguj się do nich
wlasnie. tylko nie wiem czy warto wydac np 100zl u jakiegos gazownika zeby mi tak wyregulowal czy kupic ten kabelek. nieusmiecha mi sie wydawac 250zl. ciekawe ile razy mi sie on przyda.
Sprostowanie: interfejs od podcisnienia kosztuje 100zl, a pod OBD2 to koszt 260zl
- - - Updated - - -
masz racje. chyba kupie ten kabelek, przyda mi sie napewno nie jeden raz tak jak OBD od ecu alfy. wkoncu 100zl to nie az taki majatek.
Kupiłem interfejs podcisnienia koszt 120zł z wysyłką. Auto chodzi jak na PB wkońcu, jeszcze ciekawe jak ze spalaniem .