-
Trzęsie alfą
Witam mam problem po każdej zmianie biegów na wyższy przez momęt trzęsie całym samochodem gdy silnik wejdzie na troche wyższe obroty wszystko wraca do normy. Czy to wina poduszek ? Latem wymieniałem silnik i myślę że gdyby poduchy były wyjeb... to mechanik by coś powiedział. Z góry dzięki za pomoc
-
Dla pewności sprawdź poduszki. Typowy objaw, gdy poduszki są kaput
-
Bym powiedział ze nie poduszki tylko poduszka ta centralna ( lubi szybko wygnić ) .
-
Wiesz że mechanicy nie raz nie zwracają uwagi na inne elementy które nie były im zlecone do naprawy.
- - - Updated - - -
Sprawdż poduszki i będziesz wiedział wszystko.
-
no właśnie a powinni poinformować że jeszcze jakaś część się kończy i wtedy klient podejmuje decyzje czy robić, dzięki za pomoc chyba pojadę na trzepaki i zobaczę co się dzieje.
-
Teraz robią tak, że robią to co im zlecisz, i nie zaglądają nigdzie indziej, bo ich to nie interesuje, wiedzą przecież, że jak coś siądzie, znów do nich zawitasz . Dla nich to czysty zysk.
Zdrowia dla Ciebie, i dla Alfy :)
-
masz racje zero podejścia dla klienta tylko kasa:(
-
A co ty myslisz?
Widzisz gościa w Alfie to sobie myśli , aj daruje sobie bo chłop jeszcze osiwieje albo zrobi jakieś głupstwo.
ZA jakiś czas wyjdzie i gitara a tak za jednym razem gościa z torbami puścić nie wypada :P