witam sprawa wygląda tak włączam prawy kierunek włączają sie wszystkie kierunki tak jakby awaryjne i w lewo to samo
wie ktoś co to może być ?
Printable View
witam sprawa wygląda tak włączam prawy kierunek włączają sie wszystkie kierunki tak jakby awaryjne i w lewo to samo
wie ktoś co to może być ?
a awaryjne i przycisk od nich dzialaja normalnie??
tak
Wyczyść styki w lampie, dokładnie. Na 100% pomoże. ale ta reszta pali CI sie slabiej? Czy normalnie?
Woda mogła się też gdzieś dostać.
skoro juz jesteśmy przy desce rozdzielczej to też mam mały problem rozebrałem ją na czynniki pierwsze i po zamontowaniu wogóle niee działało podświetlnenie a po kilka krotnym odlaczeniu deski i podlaczeniu zaczela świecić ale do pewnego stopnia i dalej nic ??
Boberek6666, sprawdz zaroweczki, u mnie po wymianie zaroweczki na panelu nawiewu na dolkach gasla, docislem ja mocniej i swieci normalnie, no ale to bylo u mnie, moze u ciebie jest cos innego nie teges.
medziu-damian, nie wiem czy to bedzie to (moge sie mylic) ale mozliwe ze robi ci zwarcie w przelaczniku zespolonym, czyli tzw manetce.
hehe wymienilem zarowki i gra gitara tylko dziwne to troszke ze nagle az 3 mi strzelily :/
manetka sprawna bo pozyczylem od kumpla co do przekaznika tez dobry wiec tylko pozostaje jakies zwarcie ale gdzie i co hehe
nie wiem od czego zaczac
ja bym ci proponowal podpiąć jeszcze inne zegary i zobaczyc czy dalej tak bedzie wariowac moze poprostu na płytce jakies zwarcie w scieżkach