Proszę moderatora o skasowanie tematu. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi ale również poradziłem sobie sam.
Printable View
Proszę moderatora o skasowanie tematu. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi ale również poradziłem sobie sam.
Witam, moglbys rozwinac temat? Chyba czeka mnie podobna operacja - kluczyk otwiera drzwi, ale ich nie zamyka.
też bym prosił trochę tekstu, u mnie jest problem jak u kolegi tylko, że odwrotnie :/
Pewnie urwana jedna z wypustek, u siebie miałem podobnie, trzeba wymienić wkładkę lub przełożyć zapadki do innej ale to dla osób ze sprawnymi rękami:)
A ma ktoś na sprzedanie wkładkę? Też szukam i znaleźć nie mogę. Na ogłoszenie w dziale "kupię" nikt nie odpowiada :D
od kierowcy mam zrąbaną (ktoś myślał, że śrubokręt płaski to narzędzie włamu) a pasażera kuleje i przydały by się dwie :D ktoś kto ogarnie temat zbije majątek :P
dołączam się do poszukiwań koledzy :P jakby ktoś miał cynk to pisać! pisać! pisać! :D
Nowe wkładki razem z kluczykiem gdzieś mam, bardzo dawno kupiłem w ASO ale nie wymieniłem wkładek musiałbym poszukać
zaklepane :P
Czyli w przypadku wymiany wkladek są dwa kluczyki? Do stacyjki i do dzrzwi? Dobrze myśle.