-
Problem z elektryka
Zakladam nowy temat bo nie widze podobnego, a mianowicie tak, moja gtv stala sobie od kwietnia na dworze, teraz w pazdzierniku zostal zrobiony silnik i stoi w garazu, chociaz mysle ze nie ma to znaczenia, problem jest taki, po przekreceniu kluczyka właczaja sie wentylatory chlodnicy i pracuja ciągle, nie dziala prawy kierunkowskaz, przy czym lewy oraz awaryjne dzialaja prawidłowo, oraz nie dziala szyba z lewej strony, nawet nie swieci sie przycisk szyby, od czego zaczac, dzis probowalem podmieniac przekazniki ale nic to nie dalo
-
Nie ruszałeś ostatnio nic przy radiu? Ja jak wymieniałem radio i zrobilem niewidoczne zwarcie niezaizolowanym kablem, to miałem podobne objawy... pamiętam że też nie działało opuszczanie lewej szyby i chyba coś się działo z kierunkowskazem.
-
mam chyba deja vu, chyba ktoś już miał podobny problem i gdzieś masy nie było czy dobrego styku przy stacyjce
-
Ja także obstawiam utratę styku na masie... ciężko będzie znaleźć ale szukaj masy
-
ruszalem napewno przy radiu bo wyjmowalem dywan do prania, masakra jakas bedzie teraz ze znalezieniem, ale sprobuje cos pogrzebac dzis rano