-
[146] elektryczne szyby
mam pytanko mam w mojej 146 elektryczne szyby i gdy chce otworzyc swoja szybe wystarczy krótkie klikniecie i cala opada czy dalo by rade tak z reszta guzików zrobić toszke mnie to wkurza gdy kazdego razu gdy wylaczam silnik nagle odzywa sie pasazer ze niee zdarzyl zamknąć szyby
-
Nie niema takiej opcji orginalny sterownik , jedyne co można zrobić to zmienić zasilanie na stałe (nie po stacyjce) lub wczepić moduł domykania szyb który bedzie pracował np. po zamknięciu zamka. Wygodne i praktyczne ,sam bez kłopotu zainstalujesz a i cena nie jest przerażająca.
-
no to juz jakies pocieszenie bo naprawde przez te szyby to nie mam ochoty jezdzic z kims :D a jakbys mi mogl jeszcze napisać gdzie moge szukać takiego modulu
-
np tutaj http://www.sklep.amt-alarmy.pl/index...=&r=0&rg=0&sg= ja u nich kupuje i jeszcze się na nich nie zawiodłem. Ale jest tego pełno np na allegro.
-
A ja mam pytanie ..... jeśli mam centralny zamek to moge dokupić pilota??? to chyba tylko kwestia zamontowania jakiejs centrali i doboru czestotliwości czy cos więcej???