Kupilem synowi Alfę, niestety on studiuje w Gdyni daleko od domu i mamusi:P pojechał.... i potrzebuje pomocy przy wyczyszczeniu egr przepustnicy itd. oraz przy zaslepieniu egr.a. Możecie polecic jakiś sensowny warsztat mający pojęcie o Belli
Printable View
Kupilem synowi Alfę, niestety on studiuje w Gdyni daleko od domu i mamusi:P pojechał.... i potrzebuje pomocy przy wyczyszczeniu egr przepustnicy itd. oraz przy zaslepieniu egr.a. Możecie polecic jakiś sensowny warsztat mający pojęcie o Belli
Le Car Rotmanka koło pruszcza gdańskiego. Sam dziś odbieram samochód ale to już gruba naprawa była w której inne warsztaty chciały zmieniać od razu rozrząd(który jest praktycznie nowy 17 tyś km ) Oni poradzili sobie bez tej czynności Efekt koło 1000zł w kieszeni.
a bliżej gdyni? jak się nic nie znajdzie to bedzie musial tam jechać, dzięki za podpowiedź
- - - Updated - - -
dostałem taz namiary na firmę Derwisz w Gdańsku ul. Karlowicza słyszeliscie coś o nich?
Krzysztof Krawczyk na Chwarznieńskiej 75 w Gdyni, lub jak wspomniał kolega powyżej Marcin z Le-Car w Rotmance.
dzięki koledzy. Młody był juz u Derwisza, jak na razie bardzo zadowolony. Szybko, rzeczowo i w rozsądnych pieniądzach.
Le-Car w Rotmance za samą robote wymiany rozrządu z pompą w AR 156 2,4JTD 98r krzykną 600 zł to uczciwa cena ? 2 opcja to 1200 zł i ich części ktoś wie co oni tam montują ? Znalazłem kompletny rozrząd z pompą nówka z FV ze sklepu marki BOSCH za 480 zl nie wspomnę o dużo tańszym SKF...
Szkoda że nikt nie odpisał jak by co znalazłem dobrego mechanika który robi to za 300 zł + częsci swoje ja kupiłem na allegro pasek contiego rolki skf i pompe raviolke w sumie 390 za czesci + robota wiec caly rozrzad z pomka i robota to wydatek 690zł w gdansku pozdrawiam