Witam tak jak w temacie. Mam potencjalnego kupca na aluski ale nie jestem pewny czy podpasują mu pod jego zaciski a nie chciał bym wprowadzić go w błąd. Dziekuje za odpowiedz
Printable View
Witam tak jak w temacie. Mam potencjalnego kupca na aluski ale nie jestem pewny czy podpasują mu pod jego zaciski a nie chciał bym wprowadzić go w błąd. Dziekuje za odpowiedz
było to przerabiane parę postów wcześniej. Nie, nie mieszczą się zaciski.
Orginalna fela z 2,4 I 2.0 TS nie ogarnie zacisków BREMBO. Te pod które wejdzie brembo maja w okolicy otwórów na sruby takie lekko widoczne wyprofilowane zagłębienie a w tych od 2,4 /TS jak widac na Twoim foto jest to płaskie.
Ja mam 3.0 V6 226KM i mam taka 16" felgę. Nic nie obciera. Ale fakt jest na styk.
te z fotki nie wejdą i nie mieszaj :P
masz albo te pod brembo albo dystanse
No ja też mam takie telefony pod brembo, tylko że z tego co koledzy wcześniej pisali były 2 typy tych telefonów. Pod brembo i nie pod brembo :).
Tak tylko ty masz te felgi pewnie z ET41 ktore wchodza na zaciski brembo te z ET bodajze 35 juz nie. Zreszta widac delikatna roznice pomiedzy tymi twoimi a tymi z pierwszego posta te pod brembo sa troche bardziej wypukłe. Sam ostatnio przerabialem temat jak szukalem felg pod zimówki i wlasnie probowalem te z ET 35 czy 38 i te z ET41 i tylko te 41 wchodza na zacisk brembo.