-
Ciekawa Alfa 156 Q4
Witam
Przeglądając allegro natrafiłem na bardzo ciekawy(wg mnie) egzemplarz Alfy Romeo 156 SW Q4. Więcej w tym linku: http://otomoto.pl/alfa-romeo-crosswa...C26462357.html
I mam kilka pytań, czy tylko wersje Q4 wychodziły z pełnym skórzanym wnętrzem? Ta osłona na górze silnika też występowała tylko w Q4?
Pozdrawiam
-
skórzaną deskę można było sobie dokupić jako opcję.
górną osłonę miały tylko Q4
była jużmowa o tym samochodzie na naszym forum.
-
a to nie rzucił mi się w oczy temat, w takim razie proszę moda o zamknięcie tego tematu ;)
-
Komora silnika wygląda o wiele ładniej jeżeli jest ładnie wypielęgnowana niż zasłonięta filcową płachtą. Porządny apc/degreaser, pędzelek i na koniec środek do odświeżenia/zabezpieczenia plastików i do dzieła, nic trudnego.:P
-
Auto już miesiąc temu zauważyłem. Szczerze powiedziawszy wygląda jak terenówka. A można by ją jeszcze z 5cm podnieść. Heh nawet chętny bym był na takie auto :) i nawet kombi mi nie przeszkadza na takim zawiasie.
-
Tak oceniając ze zdjęć:
-Prawa lampa wygląda na zaparowaną (chociaż to może po prostu zdjęcie tak wyszło)
-Odstaje maskownica głośnika w lewych drzwiach
-Trochę obwiśnięty zderzak z lewej strony (dobrze widać na zdjęciu z kołem)
Ta lampa i zderzak aż się prosi, żeby się dokładniej przodowi przyjrzeć jakby to ktoś chciał kupować.
-
qrcze - nie wiedziałem, że można było tak całą w skórze zrobić. Co do auta to ładnie wygląda.