Jak w temacie. Może ktoś wie i się wypowie?
Jak w temacie. Może ktoś wie i się wypowie?
Tak pasuje,nawet gdzieś zdjęcia widziałem
Kolego - klepiesz, byle klepać...
Jeżeli masz model z bolidu po lifcie pod CAN, to podłączając go do bolidu przed liftem (który nie ma szyny) nie odpalisz (cancheck), lub będzie się wyłączał. Trzeba dłubać z wsadem lub jakąś emulacją.
Nie pamiętam teraz dokładnie, które mają CAN, które nie, ale łatwo to sprawdzić u wujka googla.
?Chyba? modele z mp3 mają już CAN.
Dzięki za wyjaśnienie. Czyli jest tak jak podejrzewałem. Pozostaje zakup zmieniarki lub wymiana na nowe radyjko z mp3.
Chodziło mi o to http://www.google.pl/search?q=alfa+r...0&bih=479#i=25
Dokładnie, bo niezbyt często sprzedający wie precyzyjnie, co sprzedaje.
A teraz masz już takie cuda na 1DIN, że sprzęt montowany oryginalnie ciągnie wręcz naftaliną.
U siebie wstawiłem 1DIN z dotykową navi 7", dźwięk może dupy nie urywa, ale jest przyzwoicie. Zresztą sporo zależy od głośników.
No i zawsze przy sprzedaży możesz sobie wymontować i zamontować do nowego bolidu.
Innego krytykujesz za "klepanie postów" a sam coś nie bardzo napisałeś.
W 156 nie występuje fabrycznie radio z mp3, także żadne radio nie ma canbus. 156 w ogóle posiada szynę can? Osobiście wydaje mi się że nie.
Szynę Can posiada 147 i radia ze 147 które wyglądają prawie identycznie ale nie są kompatybilne z 156.
U mnie wygląda to tak
Załącznik 84585
W 156 było szczątkowe CAN, np Nawigator z modułem sim porozumiewały się właśnie via CAN.
Dlatego można bez problemu zaadoptować radio z FL do przed FL.
147 miały zupełnie inne radia, widać to choćby po kształcie frontu.