-
Pokrywa Airbagu
Witam czy ktoś wie jakie dokładnie są spinki do pokrywy airbagu tą od strony pasażera te dolne poszły i lekko odchodzi ta pokrywa i każdy jak wsiądzie mi to maca co mnie w** a rozumiem że jak to ściągne to już nie założe a w sklepie mogę dostać a mogę nie dostać i nie chce jeździć bez.
-
Kupowałem je w ASO 2szt po 12.90
na paragonie mam 02-71713084 sworzeń:)
-
w ASO to dostaniesz, ja płaciłem 15 zł od sztuki, bywają ASO, że sprzedają tylko całe opakowania(10 szt), na allegro też były takie spinki po 12 zł chyba. I jak mnie pamięć nie myli były podpisane sworzeń?
- - - Updated - - -
http://moto.allegro.pl/sworzen-spinka-pokrywy-poduszki-airbag-alfa-romeo-i2908158749.html ;)
-
U mnie pękły te spinki kiedy zakładałem deskę i wystarczyły dwie kropelki super glue, po kropli na każdą spinkę i trzyma. Robiłem test łamania i spinki pękaja szybko i gładko.
-
Nie szkoda nerwów, za jakiś czas i tak znowu pójdą nowe spinki w diabły, jak kupiłem moją to stary właściciel chyba niedawno je wymieniał, teraz odstaje od strony drzwi, co prawda na wiosnę to zrobię, ale kupię od razu 10 sztuk, żeby mieć na zapas