Czy potrafi pomóc w sprawdzeniu VIN? Znacie ten egzemplarz?
Witam. Mam upatrzoną konkretną Alfe GTV 2.0 V6 Turbo i pokierowano mnie na to forum w celu znalezienia kogoś pomocnego, kto by mi pomógł sprawdzić nr VIN. Czy opłaca się poza tym sprawdzić VIN na policji?
P.S.
Może ktoś z Was zna ten egzemplarz i wie, czy warto go kupować?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6368202
Zdaje sobie sprawe, że to nie "igiełka", ale wygląda na żywo całkiem nieźle...
Re: Czy potrafi pomóc w sprawdzeniu VIN? Znacie ten egzempla
nie warto, oglądałem, lista ciekawostek jest długa, widziałeś na żywo ? oglądałem jakieś 3 miesiace temu i stan był daleko od przyzwoitego
Cytat:
Napisał qbas
nie warto, oglądałem, lista ciekawostek jest długa, widziałeś na żywo ? oglądałem jakieś 3 miesiace temu i stan był daleko od przyzwoitego
No właśnie oglądałem. Stan, tak jak pisałem wygląda na średni, ale i pieniądze nie są wygórowane, więc dla tego biorę ją pod uwagę. Boję się, że to będzie techniczna padaka. Umówiłem się z facetem na przegląd przedzakupowy.
Nie pasuje mi tylko jeszcze, że koleś ma tylko jeden kluczyk i nie ma żadnej historii auta...
Sercem bym ją kupił odrazu ale rozsądek podpowiada, że nie warto...
Sam nie wiem...
Cytat:
Napisał GTV_Artur
Sercem bym ją kupił odrazu ale rozsądek podpowiada, że nie warto....
stan zewnętrzny ostatnio wskazywał na przygody tego auta, źle spasowane zderzaki, pęknieta i lakierowana maska, silnik chodził średnio i mi właściciel się przyznał, że trzeba coś tam zrobić, nie pamiętam już o co chodziło
na przeglądzie wyjdzie wszystko, pewnie dużo :)