-
Nowy z Jeleniej Góry
Witam!
od tygodnia jestem w posiadaniu czerwonej 3-drzwiowej AR 147, 1.9 JTD 115KM z rocznika 2001.
Z tego co zdąrzyłem się dowiedzieć to wcześniejszym użytkownikiem był na forum bartstep
Gwarantuje że trafiła w dobre ręce, chociaż i tak trzyma się dobrze i jestem z niej w pełni zadowolony :)
Pozdrawiam wszystkich :)
-
Witaj może się spotkamy na jakimś spocie w jelonce.
-
Jak tylko zrobi się ciekawsza aura na zewnątrz to na pewno :) Do tej pory jeździłem kilka lat fiestami i należałem do klubu fiesty jeżdżąc na zloty itp. więc z chęcią poznam nową ekipę alfaholików :D
-
widziałem Cię już kilka razy(o ile masz jeszcze ta naklejkę alfa.prv coś tam coś tam :) ) ale wydawało mi się ze jego byłą alfę widziałem już w jeleniej za dwa miesiace temu. w kazdym bądź razie także witam i zapraszam na spoty :)
-
zgadza się naklejka jest dalej, ale mogłeś widzieć poprzedniego właściciela który także jeździł nią po jeleniej przez ostatni rok :) ja ją mam od niecałych 2 tygodni. mam już zakupione klubowe ramki, ale pewnie dopiero na wiosne założe bo teraz pogoda nie zachęca :P
-
Witam i do zobaczenia na drogach jeleniej góry :)
Wcześniejszy właściciel tej alfy,który kupił ją od Bartka w ogole się nie udzielał ani nie pozdrawiał na drogach, mam nadzieje że teraz to się zmieni :)
-
Zmieni, zmieni :) Do zobaczenia na drodze i pewnie jakimś spocie niebawem :)