-
Witam z Łodzi !!!
Witam Wszystkich,
Co prawda nie mam Alfy (jeszcze ;) ), ale bardzo mi miło Was powitać.
Co prawda moja obecność nie jest tutaj bezinteresowna ponieważ głównie chcę wszystim Alfoholikom z okolic Łodzi zaproponować świetne oleje Millersa.
Zainteresowanych zapraszam na millersoils-lodz.pl
Serecznie Pozdrawiam,
Michał
-
Witam,O i pięknie,ktoś sie nawet ostatnio w regionalnym pytał o millersa w ldz,wiec teraz bd wiedzieć ,a jekiego AR poszukujesz?
-
-
-
Szczerze...
Na razie mam Forka i jest to świetne auto poza jednym mankamentem - spalanie. Tzn pali tyle ile musi w takiej konfoguracji tylko przecilicznik cena litra wachy/zarobki jest w naszym karju totalnie do bani.
Pewnie w tym roku będę szukał prostego, niezawodnego Diesla. Oczywiście można się pokusić na stare 1.9TDI, ale moja awersja do całej grupy VAG jest za silna. Pozatym te auta są tak miałkie i nijakie,
że aż boli.
Dla mnie w takiej sytuacji najrozsądnieszym wyborem jest właśnie Alfa z JTD. Cena zakupu nie powala, a mamy za to piękne auto, które się nie z nudzi i ma nprawdę udany silnik. Dodatkowo dzięki zawiasowi świetnie się prowadzi. Jako laik w temacie Alf mogę powiedzieć, że się psuję... OK, to jest auto i się psuje, ale przynajmniej w naprawie nie jest kosmicznie drogie.
Subaru podobno się nie psuje, jasne... Jak się kupi szrotra to się pierniczy na potęgę i np. naprawa panewek nie kosztuje 2000zł.
Tak więc wcześniej, czy później będzie Alfa, tak jak BMW, bo to są auta tworzone z myślą o przyjemności z jazdy.
Pozdrawiam,
Micahał