-
problem ze światłami
koledzy nie wiem co się stało podłączyłem manetkę "pająka" z tempomatem i po podłączeniu aku nie mam świateł mijania drogowych i również nie mam podświetlenia regulacji wysokości świateł oraz po przełączeniu przełącznika w pozycje gdzie powinny zapalić się światła mijania nawet pod zegarami niema kontrolki która pokazuje ,że światła są włączone co to może być ????
-
skoro coś rozbierałeś, może masz jakąś wtyczkę niepodłączoną,
za światła odpowiada zielony moduł w skrzynce bezpieczników, jego da się otworzyć, zobacz czy nie widać w nim czegoś popalonego
-
Odłączałem tylko aku i wymieniałem pająka nic innego nie robiłem a tu magle ani świateł drogowych ani mijania i pokretło przy włączniku od ustawiania wysokości świateł też zgasło i na zegarach nie pokazuje się kontrolka ,że światła są włączone tylko postojówki świecą i przeciw mgielne a pozatym z przodu nic nie ma wiec raczej to nie ta skrzynka zresztą w wakacje ja wymieniałem
-
Jak robiłeś z pająkiem to raczej coś tam jest nie tak, przecież w nim jest całe sterowanie włączania świateł.
-
jacoleq masz racje własnie zdjąłem plastiki oplatające kiery i jedna wtyczka nie była włożona dobrze. Trochę stresu przeżyłem bo bałem się ,że coś poważnego a tu taka pierdoła ale wszystkim dzięki za pomoc:)