[156] [156]SILNIK T.SPARK SELESPEED czy T.SPARK. oto jest py
Witam. Panowie wiecie może jak ozpoznać i odróżnić silnik T.SPARK SELESPEED od T.SPARK? I elektrycznie regulowane oparcia siedzeń padły? Co to może być bezpiecznik czy coś z elektryką? bo swieci mi sie tez kontrolka od zarówek ale wszystkie mam sprawne.....i pasy chociaz są zapiete(jak wypne i wepne ponownie to kontrolka gaśnie) masakra 3dzien mam autko a juz takie niespodzianki:)ale i tak jej nie oddam heh ... Pozdrawiam serdecznie
Re: [156]SILNIK T.SPARK SELESPEED czy T.SPARK. oto jest py
2 litrowy silnik w TS Selespeed czy tez w TS z manualem - to ta sama jednostka.Roznica jak napisal kolega jest tylko w skrzyni.
Jesli swieci się kontrolka od żarówek to z pewnoscia, któraś sie przepaliła.Sprawdź też te od podświetlania tablicy rejestracyjnej.
Odnośnie el. regulowanych siedzeń, być może są to faktycznie styki, które wystarczy przeczyścić (pod fotelami masz kostki) byc może to bezpiecznik.Po wykluczeniu tych rzeczy podjechał bym do elektryka.Poza tym nie ma sie co zamartwiać, jesli cała reszta działa bez zarzutu - to nic tylko sie cieszyć autem! (mam nadzieje,że wziąłeś pod uwage wymiane rozrządu, płynów etc, no chyba,że poprzedni właściciel takie rzeczy zrobił i jesteś tego pewien)