Czy ktoś mógłby mi powiedziec coś na temat tego autka?
http://allegro.pl/piekna-alfa-156-1-...001671233.html
Printable View
Czy ktoś mógłby mi powiedziec coś na temat tego autka?
http://allegro.pl/piekna-alfa-156-1-...001671233.html
Zadzwoń i powiedz,czy do tych 12 poduszek w cenie auta koldre dołoży.
Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
Wrocław!!!!!!
I te jego dziurawe drogi.
Ciekawe co tam Panie w zawieszeniu słychać?
samochód na blachach z gliwic - zawieszenie na pewno sprawdź. Oprócz tego jak chcesz 1.9 to lepiej tą mocniejszą wersje wg mnie
Dziękuję za pomocną dłoń, ale niestety juz sprzedana:( męczy mnie już to szukanie nowej Funi, ale już dość jeżdżenia Mondeo na forumowych ramkach Alfinki. Gdyby ktoś, coś w ten deseń o jaki pytałam, miał na oczku, proszę o info.
Dariusz 156 - koło Wieruszowa miałam wypadek:) piękna droga tylko niektórzy tubylcy jacyś tacy mało ogarnięci.
Nie wiem jakie są twoje oczekiwania względem mocy i przyspieszeń ale 115km to straszna lipa. Ja po dwóch 2.4JTD 150km jak przesiadłem się do 1.9 JTD 16v 140km to powiedziałem tak. Jest 6 biegów ok, moment równie wysoki 310Nm, ale ta moc taka krótka , chwilowa. Jakoś da się jeździć ale kultura pracy dużo mniejsza. W przypadku wersji 8 zaworowej 115km brakuje wszystkiego. Tylko spalanie mniejsze in plus. Sprawdź jak długo właściciel jeździ tym samochodem , bo może się okazać że właśnie minęło 6 mcy i już może sprzedać auto.
W razie czego moja jest na sprzedaż. :)
Zależy czym kolega śmigał :). Dla mnie 115 km to nie jest taka lipa. Zwłaszcza, że prędkości autostradowych często nie osiągam. A przy dobrze utrzymanym silniku i sprawnym osprzęcie do szybkiego i sprawnego wyprzedzania wystarcza w zupełności. Ale każdy ma swoją opinię, warto wsiąść, przejechać się i każdy sam oceni przed kupnem.
Jestem totalnym laikiem jesli chodzi o olej napędowy. To będzie moje pierwsze autko z takim paliwkiem. Wszystkie opinie i dobre rady mile widziane:)
Przykro mi że akurat takiego trafiłaś koło mnie.
Dwa razy mnie taki miejscowy trącił we Wrocławiu i raz Litwin to akurat koło mnie.
Na tyle milionów kierowców ten promil wolniej myślących zawsze się znajdzie.
- - - Updated - - -
Żeby się cieszyć z auta to trzeba się przesiadać w drugą stronę.