-
witajcie ;)
cześć.
Z racji iż za jakiś czas, będę zmieniał mojego Stilonka i wybór padł już na ALfe 159 postanowiłem założyć konto i przyjrzeć się lepiej temu autku.
Mam nadzieje że to dobry wybór, bo niechcialbym się wpakować w skarbonkę bez dna :)
Mam nadzieje że dowiem się dużo dobrych i ciekawych informacji na temat 159 przed jej zakupem, abym kupił na prawde dobrą sztukę ;)
Oczywiście interesuje mnie tylko Dieselek w wersji 150KM :D
Już się boję tego zakupu, ale myślę że damy radę :D
-
Będzie napewno dobry wybór! Także jestem zainteresowany AR 159. I przede wszystkim nie wierz w to co gadają ludzie o Alfach!!
-
Otóż to.
Podobnie mialem przy kupnie Fiata Stilo.
Opini masa, nie kupuj, bo to fiat zobaczysz itp...
Kupiłem i co ? jestem zadowolony :)
Myślę że historyjki o Alfach są bardzo ponaciągane ;)
-
no ba nie raz usłyszałem ze włoszczyzna nadaję się tylko do zupy a tu zong mówią to Ci którzy nie mieli nigdy nic do czynienia z tymi autkami moja Julka jest super i nie zamienił bym ja za żadne skarby :) zostanie u mnie do końca swoich dni chodź nie powiem marzy ni sie AR 159 a wracając do tematu uważam ze jeśli chcesz coś wiedziec uderz do źródła Alficzki to suuperrr autka :) pozdrawiam Klubowiczów :)
-
Bardzo ponaciągane, wszyscy żyją stereotypem. Ja całkiem przypadkiem trafiłem na Alfę i kupiłem wbrew głupiej opinii której nie potwierdzę.
Nie żałuję zakupu, zakochałem się w niej i nie zamierzam zamienić na żadną inną markę.
Każde autko może się zepsuć i tyle w temacie.
Witam nowych Alfaholików :)