Witam,
czy jest możliwośc instalacji dvd oraz tv do navigacji w alfie romeo 159 - 2006r?
Dziękuje za pomoc!
Printable View
Witam,
czy jest możliwośc instalacji dvd oraz tv do navigacji w alfie romeo 159 - 2006r?
Dziękuje za pomoc!
Nie liczył bym na to , przynajmniej bez ingerencji w Navi. Wejścia dedykowanego nie ma. Podejrzewam że jest na procesorze wejście ale to zabawa dla upartych. Czasem lepiej zainwestować w aftermarketowy sprzęt. Np GoClever 2 din, daje radę i dotwarza wszystko czego zapragniesz.
to jest osobna navi tak? mi chodzi by odtwarzac z tej co mam wbudowana w aucie.. chyba ze mozna wyjac ta co mam i wsadzic nowsza :)
można wyjąć i wsadzić, nowszą, tańszą, lepszą i wszystkomającą.
Nie ma możliwości podłączenia zewnętrznego źródła obrazu do fabrycznej navi
Znaczy możliwość jest, ale trzeba grzebać w bebechach.
dziekuje za podpowiedzi.. napiszcie na jaką navi w takim razie wymienic najlepiej?
wg mnie to jest rozsądna propozycja http://goclever.com/pl/pl/goclever_navio_car_702
zalezy ile masz kasy - jesli szukasz w kwocie ponizej 1,5 tys to sa chinskie wynalazki ktore niewiele ustepuja drozszym firmom (opisywane na forum), ale nie wiadomo jak z trwaloscia.
Jak masz wiecej mamony to mozesz pojsc w storne Kenwooda, Sony czy pioneera. Osobiscie testowalem dwa modele kenwooda serii dnx 8220bt i 7260bt i moge smialo polecic. W drugim przypadku kwoty zaczynaja sie od 2 tys wzwyz.