Kilka drobnych pytań odnośnie 166 :)
Siemano. Dzisiaj wylądowała u mnie na podwórku 2ga alfa 166 w nero Volkano :) Tyle że z motorem 2.0 TS z 99roku w pełnej opcji. Ma to być auto raczej do sprzedania dalej bo dałęm za nie małe pieniążki. Lecz teraz sprawa ma się tak że poprzekładał bym sobie kilka gratów z niej do siebie, (te wyposarzenie któego ja nie mam)
Szukałem po forum i nic nie mogłem znaleźć a napewno coś było bo kiedyś się na taki temat natknełem. A więc zaczynam.
1. W swojej nie mam lusterek składanych elektrycznie a w dawcy są więc chciałbym przełożyć. Czy trzeba jakieś kabelki dokładać czy kostki mają już w sobie odpowiednio podciągniete piny ????
2. Był temat o przekładce sterowania elektrycznego foteli ale nie mogę go znaleźć i nie pamiętam czy było także tam napisane o przełożeniu maty grzewczej. Całych foteli nie chcę zmieniać ponieważ u mnie jest perfekcyjna czarna skóra a w tamtej biała w dobrym stanie, a przekładanie wykłądziny z deską i wszytkimi plastikami to za dużo roboty.
3. Lusterko Fotochromatyczne. Znalazłem temat o przekładce ale od 156, i tam pod podsyfitką jest wolna kostka z napięciem, czy w 166 także jest ??
4. Ori Xenony, Czy przełożenie czujników samopoziomowania to dużo roboty ??
5. Czy w 99 roku głośniki w DSP były takie same jak w 2002 roku ?? Bo w mojej w tylnej półce już niedomagają a w tej starszej grają bardzo ładnie.
6. Nie mogę teraz znaleźć na allegro dla porównania, jaka jest cena felg Zendera tych 5cio ramiennych w bardzo ładnym stanie ??
I to chyba narazie by byo wszystko