-
Spotkanie Alfaholików
Na wstępie przepraszam jeżeli jest już taki temat, ale nie wiem dlaczego nie działa mi przeszukiwanie forum. Jako, że jest nowym Alfaholikiem, chciałbym się zapytać czy są organizowane spotkania/zloty użytkowników tychże aut, najlepiej w woj. dolnośląskim. Tak naprawdę mimo, że zawsze fascynował mnie design aut tej marki, zawsze poruszałem się samochodem "co akurat wpadło", dopiero niedawno stwierdziłem, że dłużej tak nie będzie i spełnię marzenie dotyczące samochodu. Alfę już posiadam, ale że z mojego otoczenia nikt takiego auta nie użytkuje, chciałbym spotkać ludzi, którzy są zarażeni Alfą Romeo tak jak ja i wymienić z nimi parę zdań na temat tych aut :) Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)
-
regionalne opisane w dziale regionalnym - odpowiednim dla miejsca zamieszkania/przebywania
ogólne zloty opisane w dziale "spotkania , imprezy , zloty "
-
Popatrz na regionalnym. Albo tam załóż podobny temat.
-
są tu podfora regionalne...
jest też takie o zlotach...
czego nie możesz znaleźć???
-
-
Dzieje się i to sporo :) najwięcej regionalnych Alfaholików znajdziesz jak wrzucisz temat (podobny do tego) w dziale swojego województwa, czyli w tym przypadku w dziale regionalnym- Dolnośląskie. Większe imprezy dedykowane dla wszystkich klubowiczów są zamieszczane w większym dziale wymienionym już przez kolegów- zloty, imprezy, spotkania :)
Polub też Alfaholików na facebooku, jesli masz tam konto, to będą Ci się wyświetlały informacje o spotkaniach