Czy ktoś ma jakiś patent aby szyba nie włączała się automatycznie jak temperatura jest równa 3 st C lub niższa?
Nie magę znależć żadnej informacji jak to zrobić.
Printable View
Czy ktoś ma jakiś patent aby szyba nie włączała się automatycznie jak temperatura jest równa 3 st C lub niższa?
Nie magę znależć żadnej informacji jak to zrobić.
Ale przecież szyba się nie włącza... sama.
Włącza się, jak włączysz przycisk od szyby tylnej, albo "odparowanie szyby przedniej" (to tylna zostaje włączona automatycznie).
Ale żaby samo obniżenie temperatury wpływało na automatyczne włączenie ogrzewania tylnej szyby... to takich rzeczy nie ma.
z tego co się orientuję, to mi się nie włącza AUTOMATYCZNIE.. włączyć trzeba ręcznie, a sama się wyłącza..
To jest cos takiego jak grzanie szyby tyl z automatu przy mniej jak 3 st.? W 156 nie mialem , w gyty tez nie mam tak
...ale jaja. Faktycznie tak jest...
Załącznik 86046
- - - Updated - - -
Tak samo w dwustrefowej...
Nawet nie wiedziałem o tym, mimo, że instrukcja przeczytana od deski, do deski...
Załącznik 86047
Tylko jak ten automat zneutralizować?
Jazda na krótkich odcinkach dość mocno obciąża akumulator
Faktem jest, że nigdy nie zauważyłem, żeby samochód mi sam włączył ogrzewanie tylnej szyby. Może nie wszystkie samochody miały to włączone domyślnie, albo zależy to od czegoś jeszcze... albo po prostu - nie zwróciłem uwagi...
Ciekawe...