Jaka jest w dotyku taka tapicera?
Jak z utrzymaniem jej w czystości? Doznania latem ;-) i podatność na zabrudzenia?
Załącznik 86111
Printable View
Jaka jest w dotyku taka tapicera?
Jak z utrzymaniem jej w czystości? Doznania latem ;-) i podatność na zabrudzenia?
Załącznik 86111
Takie pytanie:Brera ma skore czy cos skoropodobnego.Widze ,ze zdjecie to inna tapicerka.:confused:
Na zdjęciach to nie skóra.
To nie jest skóra. Powiem szczerze, że nie chciałbym Brery bez skóry :)
A przednie fotele z Brery spasowałyby do 159 czy trzeba by coś rzeźbić?
Panowie, ja nie pytam, co kto woli, tylko o to, jakie są odczucia w obcowaniu z tą konkretnie tapicerą (o ile ktoś ma).
Bo wydaje mi się, że takie se.
Przypomina mi to tapicerkę ze służbowej Astry.
Widziałem taką na żywo i dość mocno zniechęca wizualnie (nie pasuje do takiego typu samochodu). Nie wiem jak przy użytkowaniu na dłuższą metę.
Mogę już potwierdzić - to badziew. Miało wyjść sportowo, a wyszło tandetnie. Nie chcę nawet myśleć, jak to się sprawuje latem. Rzecz kompletnie nieprzystająca do Brerrrki.
Jednak Poltrona, to Poltrona.
Ja mam taką tapicerke i badziewiem bym nie nazwał i nie dlatego że moja, ja pamiętam stare fotele w Brerze i tamtą skórzaną tapicerkę i nie chciałbym jej z tamtymi fotelami. Jakość materiału napewno lepsza od wspomnianej Astry i jak wg mnie materiałowych tapicerek w BMW (do tego przynajmniej mogę się odnieść). Co do czystości to się nie ma co oszukiwać to nie skóra, latem dramatu nie ma, w skórze na pewno nie jest lepiej (póki co nie słyszalem o wentylowanych fotelach w brzerze, a tylko to mogło by być jak dla mnie satysfakcjonujące), jeździłem Jujką z tą najdroższą skórą i podglądałem czy to oby nie ECOskóra - takie miałem wrażenie. Póki co dziur i wytarć nie ma, palić nie palę.
Więc niech ktoś najpierw pojeździ na starych i nowych fotelach (szczególnie od 185cm wzrostu) ze skórą i bez i dopiero komentuje.
Pozdrawiam.