-
Sześć!
Witam wszystkich!
To w zasadzie moje 2 powitanie, bo robiłem to kilka lat temu jeżdząć AR146. Jako że nie byłem zbyt aktywny na forum pomyślałem, że wypada się przypomnieć.
Moja miłość do "włoszczyzny" wybuchła ok. 1995 roku kiedy w jakimś czasopiśmie motoryzacyjnym zobaczyłem fiata coupe... oczywiście czerwonego.
Ponad 15 lat później postanowiłem go kupić i niestety... płacz i zgrzytanie zębów:( Te, na które mnie było stać były tak zajeżdzone że szkoda gadać.
Ostatecznie kupiłem...Barchettę:) Jestem więc posiadaczem niebieskiej Barchetty z 2001 roku, którą też wybierałem kilka miesięcy:)
Do rzeczy. Uwielbiam jeździć bez dachu, ale marzy mi się odrobina luksusu... przynajmniej w porównaniu do spartańskiej Barchetty:) W ten sposób zakochałem się w AR GTV i chyba pokonała Coupetkę.
Plan jest więc taki żeby sobie z Wami pobyć, poczytać, a potem pożegnać się z Bareczką i przywitać z GTV. Po cichu liczę, że może trafi się jakiś ładny forumowy egzemplarz, a może ktoś zechce się zamienić na mojego fiacika?;) Barchetta jest SUPER, naprawdę. Ale moje drugie auto to głośna, służbowa fabia z 3 cylindrowym turbodieslem. Barchetta jest spartańska i...jeszcze głośniejsza niż Fabian:)
Ja potrzebuję wreszcie jakiegoś normalnego auta:P
Pozdrawiam wszystkich!
Piotrek