Jak w temacie. Macie Panowie jakieś pomysły czy zaślepić dziur po przełączniku od lpg? Jak myślałem nad jakąś naklejką ew. jakiś zestaw głośnomówiący ale to juz więcej roboty :) Czekam na jakies pomysły :D
Printable View
Jak w temacie. Macie Panowie jakieś pomysły czy zaślepić dziur po przełączniku od lpg? Jak myślałem nad jakąś naklejką ew. jakiś zestaw głośnomówiący ale to juz więcej roboty :) Czekam na jakies pomysły :D
zarzuć zdjęciem problemu
Bez zdjęcia za wiele nie da rady pomóc.
Tak na marginesie to jakim trzeba być pomysłowym fachowcem, żeby robić dziury w desce rozdzielczej do montowania sterownika LPG. Przecież ten sterownik nie musi być cały czas widoczny, nie musi być cały czas pod ręką - może być gdziekolwiek, żeby dało się na niego spojrzeć i w razie potrzeby przełączyć. Ja u siebie rozwiązałem to tak:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...6&d=1360769362
drift' r powiedz to żabojadom :D Poruszany była już tutaj kwestia mojego gazowlotku, który masakrycznie szpeci mi zderzak...jak widac montaz w ogóle nie był przemyslany. Miała tylko dobrze funkcjonować...jak się okazało nawet ten warunek nie został spełniony dlatego wyleciała z wielkim hukiem z auta.Załącznik 86439Załącznik 86440
Ale sobie wygrali miejsce... usuń to co jest i daj jakąś nalepkę nie rzucająca się w oczy. Z folii czarnej albo carbon.
albo małą naklejkę sylikonową np. z logo alfy albo koniczynką, ewentualnie św. Krzysztofa :D
- - - Updated - - -
http://allegro.pl/znaczek-do-wpiecia-koniczynka-logo-alfa-romeo-i2990780222.html tu jest taka koniczynka, można przykleić na to miejsce i będzie ok :)
Sw. Krzysztofa se przyklej :)
Zakład detailingowy który zajmuje się regeneracją wnętrz (naprawa tapicerek, podsufitek, desek, itp) zrobi to tak że nawet z lupą nie rozpoznasz że coś było naprawiane.
Oni nic nie malują tylko dobierają idealny kolor zgodny z oryginałem i fakturą materiału z którego wykonana jest deska.
Zgłoś się do nich, usługa nie powinna być droga, to w zasadzie tylko jeden punkt na desce, na pewno będzie profesjonalnie.
Pozdravy !
Nawet nie wiedziałem ze są takie zakłady. Dzieki za info :) Własnie tez myslałem nad św. Krzysztofem, albo nad koniczynką :) Coś tam napewno się zrobi bo wygląda to teraz paskudnie :D