Wczoraj zobaczylem ze nie swieci mi jedna zarowka, wiec chce otworzyc maske a tu d.... Linka zerwana.
Jakies pomysly jak otworzyc maske zeby nie uszkodzic zadnych elementow.
Pozdrawiam
Printable View
Wczoraj zobaczylem ze nie swieci mi jedna zarowka, wiec chce otworzyc maske a tu d.... Linka zerwana.
Jakies pomysly jak otworzyc maske zeby nie uszkodzic zadnych elementow.
Pozdrawiam
Ale gdzie się zerwała,jeśli w środku kabiny możesz próbować szczypcami ją ciągnąć,a jeśli przy zamku to masz duży problem.
Raczej przy zamku :/
najtansza opcja to wyrwanie prawej kratki przy scudetto, wtedy jest dosciedo zamka, ale generalmie potrzebujesz fachowca, lub innej GT zeby sie przyjrzec.
pzd.
Jak już uda Ci się otworzyć maskę, to linkę możesz założyć rowerową za ok. 3PLN ;) Koleżanka Nika zastosowała taki patent w 147 :)
Od spodu nie dojde do zamka, na podnosniku lub kanale ?
nie ma szans.
pzd.
Był już podobny temat i to nie aż tak dawno. Możesz poszukać, może Ci w czymś pomoże. Wiem, że tam ktoś zastosował jakieś patenty i się udało
tylko wyrwanie kratki i sprawne ręce żeby odkręcić zamek:/ ale na pewno już się kolega z tym uporał:)
Niestety skonczylo sie wyrwaniem kratek, ale to jest nic przy wycelowaniu i przeciagniuciu linki przez otwor techniczy. To jest dopiero zabawa ( polecam mase czasu i cierpliwosci) ale przy pomocy patentu udalo sie.