-
Przyciemnienie szyb
Koledzy mam pytanie co myślicie przyciemnieniu szyb(folia)? chodzi mi o tylnia szybe i dwa trójkaciki:) Bedzie to fajnie wygladalo?? czy zwiesniaczy to auto:) nigdy nie robilem takiego zabiegu,moze ktoś z was robił to, i podzielił by sie opinia:) pozdrawiam:)
-
-
byle bys nie przyciemnił całkowicie na czarno bo wtedy to głupio dosyc wygladaaaa.....:P
-
Kolego sam przyciemniałeś te szyby?? sa jakies trudnosci?? bo wiadomo ze w alfie jest malo miejsca z tylu :)
-
Taką alfę kupiłem (przyciemniał poprzedni właściciel) i wydaje mi się że bardziej przyciemnione przy kolorze rosso proteo nie wyglądały by zbyt dobrze. Kwestia gustu.
-
Jeśli będzie to ładnie zrobione i folia nie będzie za ciemna to raczej każde autko wygląda ładniej z ciemnymi,ale to kwestia gustu każdego właściciela.
-
O przyciemnianiu już jest kilka tematów na forum i zapewniam założyciela tego nowego, że łatwo z tą tylną szybą nie będzie (robię to ponad 10 lat).
-
Właśnie kolego domyślam sie ze łatwo ztylna szyba nie bedzie tym bardziej ze ona nie jest prosta,szkoda bo mialem sam chęci zrobic:) najwyzej oddam gdzies w dobre rece.
-
tez bym nie zaryzykował, bo robota w fatalnych warunkach a szansa powodzenia dla niewprawionego marna