Jak myślicie uda sie wprowadzić do seryjnej produkcji czy tylko sie skonczy na projekcie?
Załącznik 87544
Printable View
Jak myślicie uda sie wprowadzić do seryjnej produkcji czy tylko sie skonczy na projekcie?
Załącznik 87544
Jak cena będzie adekwatna do wielkości/osiągów/wykończenia to myślę, że mógłby się przyjąć jako auto miejskie "na zakupy". Ma jednak sporą konkurencję - toyota aygo, cytryna c1, peugeot 106, teraz jeszcze chevrolet. Może będzie miał jak pierwowzór silnik z tyłu? :)
Czytałem artykuł o tym. Moimi zdaniem zakończy się na projekcie choć jakby go wprowadzili by miał znajdować się w przedziale cenowym między 20 a 25 tyś zł
Fiat już ma malucha, nazywa się 500, drugi nie jest mu potrzebny.
Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
W tym segmencie RWD to nieporozumienie. Auto małe z założenia powinno być tanie a tylny napęd zwiększa koszt produkcji. Poza tym, to i tak byłaby konkurencja dla Fiata 500 a na to marka nie może sobie pozwolić. A tak w ogóle to auto na tych wizualizacjach jest po prostu brzydkie :D
Dlatego ja wolę swojego youngtimer'a :D
Projekt ktoś chyba tylko maznął tak żeby był. No chyba że robią w ten sposób badania rynku tylko skoro mają 500 i dobrze się sprzedaje to raczej nie będą sobie w najbliższym czasie robili konkurencji.
A czyj to niby projekt? Jakiś dzieciak stworzył to na kompie z nudów,przeciez takie auto nie ma racji bytu .W takich konstrukcjach wazny jest każdy cm miejsca.A auto z taką bryłą nie grzeszyło by nawet minimu miesjca.Zresztą fiat 126 nigdzie poza Polska nie jest autem kultowym i specjalnie się w historii nie zapisał więc dla europy nie był by żadnycm odniesieniem do historii
W Holandii jest.