Witam pytanko do wszystkich :P kto chętny na towarzyszenie młodej parze swoją bellą podczas weseliska ?? :D (11 lipiec buteleczka gratis) ;p wodzislaw slaski ;p
Printable View
Witam pytanko do wszystkich :P kto chętny na towarzyszenie młodej parze swoją bellą podczas weseliska ?? :D (11 lipiec buteleczka gratis) ;p wodzislaw slaski ;p
Witam pytanko do wszystkich kto chętny na towarzyszenie młodej parze swoją bellą podczas weseliska ?? (11 lipiec buteleczka gratis) ;p Miejsce wesela Wodzisław śląski
czesc
a kto sie żeni?? Ty??
bedziesz na tym weselu??
idealna okazja aby sie spotkac i pogadac chwile, jak cos nie wyskoczy to postaram sie byc, flaszka nie jest konieczna, poprostu zrobimy sobie wtedy spocik z grilem i kiełbachą,
koledzy w Wodzisławia i okolic pomózcie z jakąś lokalizacja i ruszamy z grilem....
pozdrawiam.
Nie moje:D to wasz krajan błądzi i nie wie gdzie wstawic temat ale zapraszam w jego imieniu :D
widze ze jedziecie na dwa fronty,
no koledzy podrzućcie jakąś lokalizacje na spota z grilem w okolicach i jadymy z tym koksem...
pzd.
Ja mieszkałem prawie całe życie w okolicach Wodzisławia Śląskiego :) Jeżeli tak się złoży, że będę u rodziców w odwiedziny w tym czasie, a nie jest to wykluczone, to bardzo chętnie wpadłbym :)