-
AR 156 FL SW Gdańsk
Witam,
panowie, co myślicie o tym autku?
Generalnie szukam sedana, ale w mojej okolicy sedanów brak. Dlatego prosiłbym o opinie na temat tej Alfy.
Czy ten patent z tylnym siedzeniem (a właściwie jego brakiem) jest ori, czy to jakaś samoróbka?
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...071293712.html
-
"liczba miejsc: autko przerejestrowane jest na 5 osób od 3 lat - siedzenie jednak na tylnej kanapie na środku posiada profesjonalny podłokietnik, plus miejsce na kubki..." - nic w tym dziwnego. Też mam podłokietnik :D 5 osób, to 5 :D Żaden szał :D
- - - Updated - - -
"liczba drzwi: 4/5, z obszerny/, świetnie przemyślanym bagażnikiem! klapa otwiera się nieco dalej ( obszerniej ) niż w standardowych rozwiązaniach hatchback, co przekłada się na olbrzymią wygodę podczas załadunku !" - standardowo, to 156 występuje w wersji SEDAN... ew. KOMBI. Hatchbacka nie ma. Chyba, że 147
- - - Updated - - -
Duża rozbieżność miedzy licytacją a KupTeraz -> pierwsza opcja : TYLKO BRAĆ, DRUGA całkiem rozsądna
- - - Updated - - -
ZDJĘCIA ZAJE***CIE PRZEROBIONE, PRZEKOLOROWANE, PRZEROBIONE I ... -WG. MOJEJ OPINII- PRZESRA*E :)
Poproś o normalne zdjęcia bez miernych wstawek tła. Tak, jak wygląda auto w rzeczywistości. Nie łudź się, że jak poprosisz o szczerość, to to dostaniesz. Ja mam 22 lata niecałe. I wyszło na to, że jestem ZBYT łatwowierny. Pojechałem do Krakowa. Podróż za 300-400zł za darmo. Sprzedający to totalny oszust był.
Więc albo szera rozmowa, albo podziękuj. PS. Ostatnio dzwoniłem o GTV dla znajomego. Sprzedający SZOKUJĄCO szczery. Gdybym kupował takie auto już bym po nie jechał (świetna cena). Ale niestety potrzebuję większego auta. Stąd sprzedaż mojej wymarzonej GTV :(