Witam, czy jest możliwość zamontowania w 164 rozpórki? I czy w ogóle dostępne są one pod ten model?
Montował już ktoś? Bo sam bym sobie takową zapodał, ale szczerze to nie wiem co i jak.
Pozdrawiam
Printable View
Witam, czy jest możliwość zamontowania w 164 rozpórki? I czy w ogóle dostępne są one pod ten model?
Montował już ktoś? Bo sam bym sobie takową zapodał, ale szczerze to nie wiem co i jak.
Pozdrawiam
w przyszłym miesiacu bedzie gotowa to napisze co i jak - przygotowuje na przód i tył....
To w takim razie, czekam z niecierpliwością Rafał :)
Również jestem ciekaw rezultatu. Kiedyś szukałem i nie ma żadnej rozpórki dedykowanej do 164. Pozostaje samoróbka jak niżej:
http://www.alfabb.com/bb/forums/164-...wer-brace.html
A niby jak by mogło pójść Rafałowi..?
Jak zwykle odwali kawał dobrej roboty ;)
Tak się zastanawiam.. dla zwykłego śmiertelnika, który za bardzo nie szaleje na drogach wydaje się taka rozpórka kompletnie zbędna..
Co ona tak naprawdę daje?
Nabazgrane z Xperia Play przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Gorzej jak ktoś jest nieśmiertelnikiem :D
Lepsza stabilność podczas jazdy, na poprzecznych nierównościach drogi samochód trochę lepiej się sprawuje no i przede wszystkim jak ktoś nie chce, żeby na naszych polskich drogach zeszły mu się kielichy, to też takie coś sobie montuje.
Ogólnie w skrócie, lepiej się prowadzi i autko jest sztywniejsze przy ostrzejszej jeździe na zakrętach.
Rafale - bym się pisał na taki komplet :)
Jestem bardzo ciekawa rezultatów!