-
skrzynia 6 bigów do 147
Witam nie znalazłem tego czego szukałem więc piszę tu nowego posta mianowicie chodzi mi o przełożenie skrzyni z innej alfy posiadam AR147 1.6 120KM 88kW i jest ona 5+R a chciałbym 6+R czy jest to możliwe i nie stwarzało by to jakiś większych problemów . Gdzie mogę kupić taką skrzynie i jaki byłby koszt tej skrzyni? chyba dobrze wyjaśniłem więc proszę o odpowiedz was koledzy z góry dziękuje wam :)
-
troche off top ,ale wydaje mi się ze motor bedzie troche za słaby do 6 biegowej skrzyni.
-
no niby tak bedzie słaby no ale co musiał bym zmienić wraz ze skrzynią? czy coś bym musiał przerabiać?
-
na 90% nie kupisz i nie wsadzisz takiej skrzyni.
-
dlaczego OMEN tak uważasz? no na razie nie kupie bo mnie nie stać ale w planach mam :)
-
Chodzi raczej o brak kompatybilności jak sądzę.
-
bo nigdy nie było takiej w 1.6 ?
dlaczego chcesz wsadzić skrzynię 6b ?
-
bo jak jade 140 to aż się ona prosi o 6 no ale skoro mówicie że nie to chyba nie ma to sensu .w jakiejś 147 słyszałem że była skrzynia 6
-
Taki może trochę offtop, ale jakby ktoś podesłał zdjęcie swojego mieszka wokół drążka zmiany biegów to byłbym wdzięczny. Mój mi się wydaje mocno nieoryginalny i chciałbym go porównać z jakimś innym :)
-