Witam, tak jak powyżej, mam system Bose, gra nawet fajnie jak na swoje mozliwosci, ale czy mozna ustawic troche wiecej niz BASS +/- i TREBLE +/- ??
Printable View
Witam, tak jak powyżej, mam system Bose, gra nawet fajnie jak na swoje mozliwosci, ale czy mozna ustawic troche wiecej niz BASS +/- i TREBLE +/- ??
witam
polecam lekturę od str 158 http://instrukcja.pl/i/alfa_romeo_gt...kcja_obslugi_1
pzd.
no i pieknie :) masz system bose a swojej GT? zapomnij o wiekszych mozliwosciach korekty niz BASS i TREBLE
Ale Bas przecież można regulować do max + 5. Tylko nie wiem czy właśnie nie jest już ustawione na + 5.
Kolego, jakby Cię interesowało lepsze granie na tym systemie to polecam wrzucić tweetery w miejsce pustych maskownic. Bo pewnie wiesz, że w BOSE głośniki wysokich tonów są zespolone z głośnikami średnich? I absolutnie nie robią swojej roboty. Był o tym rozległy temat już :)
tego to ja nie wiedzialem :) musza to byc tweetery do tej alfy czy moge inne tez wsadzic?
Można inne byle wymiar pasował
Ogólnie to system bose jest we wszystkich markach samochodów w których jest stosowany wychwalany strasznie a w alfie jest jakiś taki nijaki....
no wlasnie, nie ma rewelki, ale tez nie ma tragedii, tylko brakuje co nie co jak dla mojego gustu
bo to nie wina bose że ekonomiści z koncernu moto ograniczyli ich możliwości
i tym sposobem wyszło gówno w złotku
tak to wychodzi jak się chce mieć coś dając fundusz na nic