-
Jaki bezpiecznik?
Witam, jest dużo tematów o przekaznikach pod schowkiem, ale nie mogę znaleźc konkretnie opisu, mianowicie jest gniazdo na bezpiecznik (żółte). U mnie jest puste.... Wie ktoś od czego jest i jaki bezpiecznik musi tam byc?? W instrukcji też nie tego nie ma..... Są opisane przekazniki, ale bezpieczniki nie.
-
W instrukcji wszystkie sa opisane , chyba że masz coś extra dołożone. opis pożal się Boże, fotke wrzuc ja tez mam puste gniazdo bo jeszcze bociany nie przyleciały
-
1 załącznik(i)
Puste gniazdo przekaźnika a pod nim puste (żółte) bezpiecznikowe. Załącznik 90990
-
Wyglada mi to na miejsce za schowkiem pasażera, jesli się nie myle, to w mojej 1.9 siedział tam bezpiecznik 30, ale nie jestem pewien, jutro postaram sie sprawdzic i odpowiem, też zastanawiałem sie kiedyś od czego on tam jest:)
-
spryskiwacze xenonów zdaje się.
- - - Updated - - -
no i przekaźnik powyżej, którego nie masz
- - - Updated - - -
J50 B12 w elearn
-
Kolega powyżej dobrze napisał.
Bezpiecznik od spryskiwaczy reflektorów (ja miałem tam 10A i chodziły), a nad nim przekaźnik do nich powinien być, którego też nie masz.
A spryskiwacze lamp masz? Jak nie to nie masz się czym przejmować. Chyba, że masz ksenony, to wtedy inna bajka.