-
Jakie tuleje do wahaczy?
Witam chciałbym wymienic tuleje w przednich wahaczach ale nie wiem jakiej firmy kupic, całe wahacze trw troche drogie a dziadostwa nie chce kupowac wiec wymienie same tuleje tylko poradzcie jakie, moze juz ktos wymieniał same tuleje i poradzi dobrą radą, pozdrawiam
-
Ja ostatnio wymieniałem na PU http://www.strongflex.eu/pl/alfa-romeo-gt-03-10_12 :) jak na razie bajka ;) do zestawu dodają smar i jak na razie nic nie skrzypi :D Ale najważniejsze jak chcesz wymieniac same tulejki sprawdz czy nie masz luzu na sworzniach !
Bo wtedy albo sworznie do regeneracji albo kupic orginalne uzywki i wsadzic PU
Montaż : najgorzej jest wyciagnać stare tulejki , ja osobiscie je przeciniałem lepiej wyłaziły :/
najlepiej zrobic tak żeby nie wybijać sworznia od górnych wachaczy tylko przeciać tą srubę przy tulejkach obrócic wachacz i wyciagać tulejki a srube kupic nową (cena 5,5zl ) :) i wsadzic od strony nadkola :)
-
Jak gumy to Delphi albo TRW. Na Delphi zrobiłem 70 tys km. Co do TRW dopiero założyłem wiec zobaczymy jak sie bedą sprawować.
-
no chłopaki wielkie dzieki za odpowiedz, Omen powiedz jesli mozesz gdzie kupie tuleje do wahaczy delphi?Pozdrawiam
-
-
możesz szukać też na allegro i w InterCarsie