-
Co o niej sądzicie?
Witam
O jakiegoś czasu rozglądam sie za 159 i wpadł mi w oko taki egzemplarz
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-3-2...C27870514.html
Czy ktoś już może oglądał tą belle, może sie na jej temat wypowiedzieć?
Bardzo proszę o pomoc bo z Wro to jednak kawałek jest.
-
Gościu pisze o ksenonach, a ja nie widzę spryskiwaczy (możliwe, że ich po prostu nie widać). Felgi 17" hmm... albo ma naciągnięte niezłe balony albo te felgi są mniejsze. A co do tego dystansu wcale nie jest tak daleko jeśli auto by było tego warte, od Wro do Kato cały czas autostradą, a później prawie cały czas dwupasmówką do Mikołowa.
-
Kojarze to ASO, mieli kilka 147 ktorymi sie interesowalem
a poniewaz to nie handlarz a auto do tego jest zarejestrowane w PL to bym sie przejechal :P
- - - Updated - - -
poza tym chyba ktos juz to auto ogladal. Ogolnie spalanie zabija :P
-
No pomijając fakty kosztów utrzymania takiej fury (które zapewne znasz, skoro takowej szukasz), to propozycja wydaje się o tyle wiarygodna, iż stoi za nią ASO Fiata.
Weź VIN, sprawdź u nas na forum, jeżeli stoi w ASO, to pewnie była sprawdzana przez ich serwis. Powinni mieć na stanie wyniki takiego badania na ich firmowych papierkach, takie rzeczy mogą przesłać mailem - będziesz cokolwiek mądrzejszy, jeżeli wszystko będzie wiarygodne, to jedź do Kato, ewentualnie poszukaj na forum kogoś, kto mógłby obejrzeć furkę.
Pozdrawiam
-
I zbadaj autko w konkurencyjnym serwisie a nie u nich... ;)
Były histori, że ASO też wciskało ścieme. Wiadomo, też muszą zarobić.
-
Kosztowna na pewno będzie jeżeli chodzi o bajurę i OC. Mam nadzieje że bedzie równie bezawaryjna jak moja 145 :)
Ciekawy jestem jak trwały ( bezawaryjny ) jest mechanizm Q4?