-
Brera z Jeleniej Góry
Witam,
udało mi się odszukać odpowiedni dział tym razem ;)
przypadła mi do gustu cenowo i optycznie nastepujaca brera:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-brera-C28568123.html
czy ktos moze ja widział albo zna? Ode mnei to kawal drogi...
sprzedajacy nie udaje i nie pisze, ze jest bezwypadkowa, ciekaw jestem ewentualnej historii zanim zadzwonie i uslysze wersje oficjalna ;)
pozdr i dziekuje z gory
maciek
-
trochę kręcę się po mieście i okolicy,ale tego cuda nie wiedziałem, wiec albo mało jeździ albo stoik w jakimś komisie.
-
Auto ma blach zaczynające się od 50... ,więc zarejstrowane około 3 lat temu (teraz idą numery 62...); kilka razy widziałem je na mieście w przeciągu ostatnich 2 lat.Zdjęcia robione w Wojanowie ( na jednym ze zdjęć pałac Wojanów w tle).
Pozdrawiam.Marcin.
-
dziekuje za odpowiedzi :)
3 lata... albo dobrze, albo zle - zalezy jaki macie serwis w okolicy ;) chyba jutro zadzwonie podpytam co i jak..
czy w razie czego ktorys z Was moglby rzucic okiem na nia?
pozdrawiam
maciek
-
Widywałem tą Alfe czasem naprzeciwko mojego bloku, pierwszy raz na pewno dobre 2 lata temu :) Nr DJ 50XXX to rejestracja gdzieś w połowie 2010 roku.
Ale nic więcej o niej nie wiem, z chęcią pomogę tyle że o tym konkretnie modelu Alfy dużo nie wiem :)
Jeśli chodzi o miejsce ze zdjęć kojarzę je z takiego placu na którym zawsze stało trochę "złomów" i pociętych aut... jak widać wszystkie foty zrobione tak że podwórka nie widać, tylko ulicę.
-
powiedzcie - jaki macie dobry serwis w okolicy?
moj plan - jesli bede znal jakis pewny serwis - spytam, czy tam byla serwisowana - moze wtedy uda mi sie czegos wiecej dowiedziec w serwisie.
jesli byla robiona gdzies indziej - bede przynajmniej wiedzial, gdzie jechac na sprawdzenie ;)
dziekuje Wam za pomoc.
Pozdrawiam
Maciek
-
W Jeleniej masz jana12345... - czasem pojawia(ł) się tu na na forum Lancia. Pewnie ma sprzęt do sprawdzenia tego cuda.
A za tą cenę to sprawdzić musisz.
-
Ja mimo wszystko proponowałbym ASO. Osobiście płaciłem 250zł za sprawdzenie auta, w cenę była wliczona ścieżka diagnostyczna, pomiary lakieru oraz podpięcie pod komputer.
-
nie mam nic przeciwko ASO, pod warunkiem, ze jest w okolicy? ;)
-
Jest tylko salon Fiata który oczywiście ma też części do AR, a sam serwis to raczej zbyt dobrej opinii nie ma.
Na sprawdzenie auta to zdecydowanie nie polecam... (chyba jedyne co za tym przemawia to że MOGĄ mieć jakąś historie tego auta w bazie, ale tego niewiadomo).