Zastanawiam sie nad zalozeniem elektryki szyb tylnich u siebie w AR, ale... no wlasnie - wiem, ze w Ti elektryczne tylnie szyby byly - a gdzie bylo ich sterowanie oryginalnie?
Za odpowiedzi z gory dziekuje!
Printable View
Zastanawiam sie nad zalozeniem elektryki szyb tylnich u siebie w AR, ale... no wlasnie - wiem, ze w Ti elektryczne tylnie szyby byly - a gdzie bylo ich sterowanie oryginalnie?
Za odpowiedzi z gory dziekuje!
sterowanie jest na konsolce między fotelami przednimi, wrócę do domu to wrzucę fotkę
Bylbym zobowiazany!Cytat:
Napisał Zet
I gdybym mogl prosic o foto drzwi tylnich - gdzie tam jest sterownik, czy wyglada tak jak przedni etc.
Z gory dziekuje! :)
niestety na tylnich drzwiach nie ma sterownika! jedyne sterowanie jest własnie w tej konsolce miedzy fotelami
Jest dokładnie tak jak kolega napisał, poniżej zdjęcie.Cytat:
Napisał poduch
http://www.mostostal.wroc.pl/jarek/w1.jpg
...doskonale, dziekuje!Cytat:
Napisał Zet
No to na wiosne jak bede wygluszal drzwi to chyba od razu za machem zaloze elektyke szyb tylnich 8))) ...i jeszcze jedno pytanie: czy tylko silowniki trzeba bedzie zatem zalozyc, czy prowadnice szyb sa jakies inne?
A jeszcze jedno: ten mebelek pomiedzy fotelami na ktorym jest sterownik szyb rozni sie czyms od zwyklego? Widze, ze jest kratka wentylacyjna... a u mnie nie - tylko maly schowek. Kratka jest bo jest czy w tym mebelku jest cos zmodyfikowane, zeby obieg powietrza byl?
Tak konkretnych odpowiedzi to Ci już nie udzielę, nigdy tego nie rozkładałem ale nie sądzę żeby fabryka stosowała dwa rodzaje prowadnic. A do kratki w "mebelku" pewnie leci jakaś rura z powietrzem, bo coś tam dmucha.
Dziekuje Ci za podpowiedzi, za fotke - a do dzialan wojennych przejde juz zdaje sie na wiosne.