Ponieważ nie bardzo mi po drodze z elektryką proszę znawców o wytłumaczenia jak krowie na rowie, a najlepiej rozrysowanie gdzie się podłączyć żeby zrobić włącznik wentylatorów chłodnicy w kabinie. Pacjent to 156 v6.
Z góry dziękuję.
Printable View
Ponieważ nie bardzo mi po drodze z elektryką proszę znawców o wytłumaczenia jak krowie na rowie, a najlepiej rozrysowanie gdzie się podłączyć żeby zrobić włącznik wentylatorów chłodnicy w kabinie. Pacjent to 156 v6.
Z góry dziękuję.
a po cholere ci jak przy takiej pogodzie jak teraz to i tak sie bedą prawie non top kręciły:crazy_pilot:zresztą co kto lubi
wielkie oczy zrobiłem czytając o co prosisz.
Wydaje mi się, że starując przekaźnikami jakimś przełącznikem, ecu może łapać błąd. Więc może jednak warto naprawić, o ile coś się popsuło?
Będę latał?
Panowie, czy macie problem czytania ze zrozumieniem??? Czy gdzieś napisałem, że wywala mi jakiś błąd? Po co ten cały spam? Wiecie jak zrobić o co proszę to napiszcie. A do czego mi to potrzebne to już moja sprawa.
Sam czytaj ze zrozumieniem, napisałem, że wykonanie takiego sterowania może spowodować błąd w ecu.
Ok, tylko gdzie to podłączyć konkretnie "na wiatrak" żeby oba razem pracowały po zrobieniu "pstryk"?
Aaaaa i mała prośba do adminów o usunięcie spamu śmiecącego temat.