witam ludzie poweidzcie mi dlaczego na podlasi jesli jade dwie alfy i sie mijaja to nikt nie mruga swiatłami??;> jesli ja mrugne to i tak nikt mi nie od mrugnie co z ami ejj;P
Printable View
witam ludzie poweidzcie mi dlaczego na podlasi jesli jade dwie alfy i sie mijaja to nikt nie mruga swiatłami??;> jesli ja mrugne to i tak nikt mi nie od mrugnie co z ami ejj;P
Widocznie nie trafiłeś jeszcze na prawdziwego Alfisti. Pamiętaj, posiadacz Alfy to niekoniecznie Alfisti
Bo może mają przepalone żarowki ;P
Ja mrugam tylko jak widzę klubowe ramki bo tak to wychodzi się na wariata ;)
no chyba ze włąsnie maja przepalone zarówki hhe ale Alfisci z podlaskiego wescie sie w garsc ;P o własnie raz jechałem swoja srebrna 145 i jakis młodziak na tablicach bia w okolicach korycina mnie podpuszczał hhe wiecie kto to moze byc miał taz 145 i tez srebrna ale wersja po lifcie
napisz w temacie "widziany/widziana" może akurat się ktoś zgłosi, ale wątpię- tam jest takie natężenie, że jakbys kogoś wczoraj spotkał to by już przeleciało 15 stron do tyłu :P
Ja czasami, jak mnie pokusi nawet nie mrugam światłami, tylko macham reką na przywitanie i to nie na klubowe ramki i Ci co bardziej ogarnięci odmachują :P ale fakt- czasami patrzą się jak na jakiegoś młota, który szuka znajomych... :P
heh masz racje wiec juz nie mrugam ale jak zobaczycie czasami w białym srebna 145 przed liftem i z tyłu z jednym oznaczeinem to mrugajcie ;d bo moj brat co tydzien smiga d białego na zielone wzgórza
;P