Załącznik 93945Załącznik 93946Załącznik 93947Załącznik 93948witam chcialbym sie zpytac czy ktos wie od czego by podeszly lub posiada takie czesci karoseri jak na zdjeciach Załącznik 93941Załącznik 93942Załącznik 93943Załącznik 93944
Printable View
Załącznik 93945Załącznik 93946Załącznik 93947Załącznik 93948witam chcialbym sie zpytac czy ktos wie od czego by podeszly lub posiada takie czesci karoseri jak na zdjeciach Załącznik 93941Załącznik 93942Załącznik 93943Załącznik 93944
Popraw bo nie widać zdjęć
Jest opcja że da się to wyciąć z Tempry, jak nie to tylko sztukowanie.
Te blachy podobno już nie dostępne, szukaj zdrowego dawcy albo pozostaje "rzeźbienie".
a od fiata marea?
Nie pasują.
Zdejmowałeś błotniki a nie wymontowałeś zderzaka?Dziwnie to robisz.Nadkola pasować będą od fiata Tempra/Tipo.Ale chyba także nowe nie do kupienia.Ja kupiłem prawe zdrowe z Alfy którą sprzedawał gość na części.Więc radzę przejrzeć tablicę,allegro jest tam sporo 155 na części.Kłopot znaleźć z całymi nadkolami.Ale jest to możliwe.Nadkola przed i po liftowe są takie same.
Błotniki z tempry pasują ale , fiat zrobiła ścięcie przy zderzaku - nie ukrywam że w poliftówce by to xle nie wyglądało - nowe reperaturki dostępne w cenie 50zł .
jeśli chodzi o poszycie wewnętrzne . wydaje mi że w temprze będzie inaczej , z tego względu że nadkola plastikowe do tempry są mniejsze ( wiem bo u siebie z tyłu montowałem i musiałem ciąć , uzupełniać żywicą .
ma moze ktos na sprzedanie te fartuchy czy jak to sie nazywa