Kupię impulsator dwu przewodowy do 164 V6 TB. Pilne bo bez działajacego licznika nie bardzo da się jeździć ;) jeszcze mandatów nazbieram :D:D:D Ktoś ma lub wie gdzie można dostać ?
Printable View
Kupię impulsator dwu przewodowy do 164 V6 TB. Pilne bo bez działajacego licznika nie bardzo da się jeździć ;) jeszcze mandatów nazbieram :D:D:D Ktoś ma lub wie gdzie można dostać ?
Gdzies pewnie lezy,albo mi ukradli ze skrzynia jak tynkowali warsztat:bawling:
Poszperałem trochę i impulsator jest ok :) nie łączy coś na liczniku - jak go docisnę to licznik zaczyna działać. Jutro go wyciągnę i popoprawiam połączenia :)
Czyli widzisz potwierdza sie opinia że alfy się nie psuja tylko mają swoje fochy!
U siebie mam tak samo, raz prędkościomierz działa, raz nie działa, ale u mnie coś w ogóle z wiązką się dzieje i zegary durnieją razem z kontrolkami.
Mi się też zdarza krótkotrwałe spadnięcie wskazówki prędkościomierza, zwykły foch :)
Wsio rozebrałem, wyczyściłem, poprawiłem złącza, spsikałem contac sprayem i niestety nie działa... sam impulsator wygrzebałem sprawdziłem i niby reaguje - gdzieś musi być przerwa. Zobaczymy w poniedziałek podskoczę do Nagórskiego.
Czyli jednak czujnik uszkodzony a nie jakieś problemy z zanieczyszczeniem.