Witam
czy ktos z Was montowal u siebie czesci tego producenta?
Zaoferowano mi laczniki stabilizatora na przod tej firmy i chcialbym wiedziec czy jest sens sie w to pakowac czy lepiej TRW?
Printable View
Witam
czy ktos z Was montowal u siebie czesci tego producenta?
Zaoferowano mi laczniki stabilizatora na przod tej firmy i chcialbym wiedziec czy jest sens sie w to pakowac czy lepiej TRW?
co masz na mysli Maciek ze przerost formy nad trescia?
50zl Lemforder, TRW w takiej samej cenie chyba
U siebie miałem porównanie - TRW wytrzymało 140kkm, a Lemforder (co prawda w innym aucie, ale jednak) wytrzymał 290kkm. Nie wiem jakim cudem, ale wahacz złapał luzy dopiero przy takim przebiegu, a był oryginałem, miał nawet logo producenta na odlewie i na tulei (ale to akurat nie AR)
Ja polecę Lemfordera. Jak dla mnie to półka wyżej jak TRW...
W drugim aucie mam 280kkm i jeszcze zapowiada się ze pojeździ.
Jak można porównywać produkty TRW do Lemfordera - ale w innym aucie (marce) ?
To jak porownywać szlifierkę do wiertarki.
Czy wy w ogóle myślicie ?
Jako firma najwyższa półka ale w ostatnim czasie produkuja swoje części gdzie po padnie Brazylia,Afryka,Korea,Czechy i wszędobylskie Chiny i co za tym idzie jakość już nie ta!
- - - Updated - - -
Tylko wyroby z Niemiec i Polski mają poszlifowane emblematy oryginalnych producentów.
- - - Updated - - -
Ale TRW też bardzo traci renomę,koleżanki i koledzy już nie wiem co polecać aby cena szła z jakością w parze.
Właśnie, trzeba patrzeć na lemforderze czy jest takie mało logo sowy albo chociaż trójkącik z dwoma kółeczkami w środku :P
Generalnie dobre produkty, ale często też podrabiane, więc nie kupować tego na allegro.