-
Amortyzatory przód MTS
Tak jak w temacie ,interesują mnie te amortyzatory http://allegro.pl/amortyzatory-przed...198002834.html , mają dobra cenę,ale... I tu moje pytanie czy są bardzo twarde w porównaniu z seryjnymi teraz mam po ok. 50% na przodzie , i czy można założyć je do seryjnych sprezyn?
-
szkoda kasy, bo moga sie bardzo szybko skonczyc. taka ich przypadlosc, ze potrafia sie bardzo szybko wylac. jak chcesz to mam na sprzedaz w dobrej cenie 2 sztuki monroe reflex E5091 (takze do sportpacka) uzywane w moim aucie 2 miesiace.
-
Dwa pytania:
Jak szybko?
Skąd takie informacje?
Co do amortyzatorów o skróconym skoku to nie kupowałbym ich do seryjnych sprężyn.
-
od kumpla, ktory handlowal roznymi chinskimi amortyzatorami miedzy innym mts i ta technix czy jakos tak. wycofal sie z tego bo za duzo zwrotow bylo ze wzgledu na to, ze po kilku tysiacach padaly. w internecie tez sporo informacji o tym znajdziesz.
-
Od kumpla kumpla to się słyszy mity o awaryjności alfy.
-
skoro sie tak czepiasz to moge ci powiedz ze to nasz wspolny znajomy. jak chcesz to wal na pw.
-
Witaj
Ja mam w swojej amorki MTS prawie 2,5 roku i złego słowa o nich nie mogę powiedzieć, a przejechałem na nich ok 42tys. Zamontowane je mam ze sportowymi sprężynami chyba Apexa czy jakoś tak. Po półtora roku i po przejechaniu ok 30tyś na badaniu wyszło: przód 77 i 75% a tył 97%. A jak wiadomo nasze drogi do najlepszych nie należą. Dobrze trzymają, ze sportowymi sprężynami jest dosyć twardo ale da się jeździć i plomby nie wypadają :)
-
odpuszczam MTS przód kupuje od kolegi kivi a tył od kolegi młody , do śmieci z tematem :D