[156] Czy ktoś widział, czy warto: Krajowa super zadbana Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998r
Witam serdecznie, jestem nowy na forum, jeśli kupie to autko, z pewnością zostanę częstym bywalcem :)
http://allegro.pl/krajowa-super-zadb...228674907.html
Zanim jednak kupię, proszę o podpowiedź czy nie jest to trochę podejrzane? Obejrzałem dzisiaj, stan na oko naprawdę okej. Jedyny znaleziony przeze mnie (laika) mankament techniczny to wycieki spod skrzyni (jasny klarowny płyn). Z tego też powodu jutro jedziemy do zaufanego mechanika - po wycenę naprawy tego wycieku. Ale.. i tak porównując ofertę do innych egzemplarzy z tym silnikiem i rocznikiem, cena wydaje mi się podejrzanie niska, tym bardziej że sprzedający zgodził się na stawkę sporo niższą niż podana w KUP TERAZ.
Na co muszę zwrócić szczególną uwagę zanim powiem sakramentalne tak?? Co poradziliby doświadczeni użytkownicy i miłośnicy AR?
Z góry wielkie dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam :)
PS. Kolega zwrócił uwagę na jeszcze jedną rzecz: auto opisane przez sprzedającego jako rocznik 1998, natomiast tylko tylna szyba ma oznaczenie z tym rocznikiem, pozostałe są z 1997 roku. Nie wiem co o tym myśleć??