5 załącznik(i)
Alfa 156 z Tomaszowa Mazowieckiego
Witam, oglądałem dzisiaj Alfe 156, rok 2002, 130 kilka tysięcy przebiegu (http://tablica.pl/oferta/zadbana-alf...9c0dffc7;r:;s:).
Oglądałem ją dobre 30 minut, w środku piękna, jedyny minus jaki znalazłem to wytarte przyciski na kierownicy. Skóra piękna, zero wytarć, kierownica tak samo, poza w/w wspomnianymi przyciskami.
Z zewnątrz także ładna, jedyny mankament to wgniecenie przy przednich drzwiach kierowcy, widoczne na zdjęciu, oraz pęknięte nadkole od środka przy ziemi. Facet otwarcie powiedział że wjechał ktoś w niego rok temu i prawy bok był robiony, ale nadkola nie robił do końca bo byle kamień może zrobić taką szkodę, blacharsko zrobiona ładnie. Zapraszał na kanał żeby sobie obejrzeć ale na razie oglądałem ją "z grubsza". Teraz tego czego nie widać a co facet opowiadał
Jest mechanikiem, auto sprowadził 3 lata temu z Włoch, sprowadził ją dla siebie ale okazyjnie kupił dom i remontuje go (Widać że dom w totalnym remoncie, dodatkowo wypytałem znajomego który mieszka na tej samej ulicy i dowiedziałem się ze faktycznie przeprowadził się tam miesiąc temu, remontuje się i dużo aut u niego stoi więc chyba je robi. W alfie sam wszystko robił, rozrząd 5 tys. kilometrów temu, Alfa we wloszech jeszcze była zaczipowana na ok. 200 koni, nie wie dokładnie ile ale mówi że między 185 a 200. Zawieszenie robione w grudniu na oryginalnym częściach branych z ASO, nie pamiętam jakich, robił sam i podobno poprawiał parę alf pod tym względem po Tomaszowskich mechanikach. Podobno jego trzecia alfa i gdy tylko skończy remontować się planuje GTA kupić.
Co myślicie? O co jeszcze spytać, na co zwrócić uwagę. Widać że facet ma pojęcie o alfach bo sporo rzeczowo mówił. Ogólnie rzecz biorąc widać że samochód zadbany i chyba dofinansowany, bynajmniej oczami żółtodzioba
Każda mądry post zmniejszy mój problem ponieważ rozglądałem się za 147 ale ta 156tka mnie zauroczyła, być może nie powiedziałem wszystkiego czego się dowiedziałem więc pytajcie. Zdjęcia w aukcji nie działają więc wklejam takie jakie zrobiłem telefonem
Załącznik 95435Załącznik 95436Załącznik 95437Załącznik 95438Załącznik 95439
- - - Updated - - -
Jeszcze raz bardzo bym prosił o ocenę o ew. dobre rady, trochę się "napaliłem" i pewnie ją wezmę a nie chciałbym niemiło się zaskoczyć :)