-
1 załącznik(i)
co to za przewód/kostka
witam , właśnie jestem w trakcie oklejania plastików, aby to zrobić musiałęm zdemontować panel przedni , i nie zwróciłem co to za kabelek, poprostu chyba go nie odpinałem , być może nie był nigdzie wpięty, wszystkie urządzenia które wypiolem nie mają takiego wejscia, lecz obawiam sie ze cos moglem pominąc, moze coś w srodku ? ale tez szukalem i nic takiego nie ma,
kabelek zaznaczony na zdjeciu znakiem zapytania, zrobiłem także zbliżenie
Załącznik 96448
-
O ile mnie pamięć nie myli w 156-tce niebieska kostka była częściowo sprzężona z nawiewem, obydwie powinny być podłączone do panelu climatronika. Oba złącza się od siebie różnią obudową, nie da się ich zamienić miejscami w gniazdach.
-
narazie nigdzie jej nie wpiolem, i wszystko chodzi, climatronik tez. nie wiem moze poprostu jest od wiekszej navi, a ja mam zwykle radio... lecz z boku taka sama kostka ,niebieska bardzo podobna wlasnie jest od climatronika.
btw. przeciągnolem sobie kabel od zasilania ledów(oświetlających wnętrze - nogi kierowcy i pasazera itp.) do miejsca z bezpiecznikami, wie ktoś może gdzie i jak to bezpiecznie wpiąć? potrzebuje zasilania 12V?
-
ja takie cuda podpinam pod zapalniczkę :)
-
juz podciągnolem kabel w miejsce bezpieczników, na poczatku chcialem zrobic to pod zapalniczke ale gdy ja wyciagam sa za krotkie kable i ciezko mi sie bedzie tam wpiac bez rozbierania tego wszystkiego.
podlanczal juz ktos cos z 12 v gdzies w miejscu bezpieczników?