-
Jak brzmi wasze Mito ?:)
Zapraszam do dodawania filmików , z chęcią zobaczę- usłyszę jak Krzyczą wasze małe Alfy , a może niektóre modyfikacje wydechu zainspirują mnie na przyszłość;)
Poniżej filmik z naszą małą wyścigówką.... ( na samym końcu słychać ujadanie..psie ujadanie ;) , więc chyba nie było tak źle) .Wydech jest seryjny wersja Progression z pakietem Sport :)
http://www.youtube.com/watch?v=2niT4iN-9Gs
pozdrawiam:)
-
-
Ooo! Brzmi zupełnie jak karetka!
-
Cytat:
Napisał
k1robo
moja brzmi tak samo :)
W sumie ..chyba może być ? Chociaż z tego co widziałem i słyszałem na Youtubie.... można się pobawić ;)....
-
brzmienie mito 1,4 muliart porównałbym do popierdywania.... nic tu sie nie wymyśli, kiepsko i tyle, mnie jeszcze bardzo irytowało dość głośne buczenie w kabinie przy wyższych prędkościach, auto do miasta nic ponad to
-
Moim zdaniem brzmi fajnie,chyba to lepsze od burackich kominów zamiast tłumika,albo sztucznego dzwięku z głośnika jak to teraz robi bmw. :)
-
Zaraz Wam tu chłopcy wrzucę rasowy gulgot swojego.
Chłopcy w BMW łapią wyraźną i widoczną pianę, najpierw widząc ryj piranii lusterku, a potem jej zad przez przednią szybę, słysząc wyraźnie Alfę na mieście.
155 TB. brzmi świetnie na niskich i wysokich obrotach. Przy odpaleniu warkot jest odpowiednio głęboki, po mocnym bucie - ryk małego króla lwa:) (zwłaszcza w "D").
W zakresie między 1500 powiedzmy 4000 tys. obrotów nic ciekawego. Turbiny nic a nic nie słychać...ledwo uchwytny "świścik".
Co do tego jak w środku, silnik nie ma tu nic do rzeczy - wyciszenie kabiny jest jakie jest - brak ramek w drzwiach kosztuje nie tylko w zimie:)
-
Hmmm... Bez urazy.. Ale to w ogóle jakoś brzmi?